keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Melu-festarit Masalassa 18.7

Toissaviikonloppuna vietettiin ihanaa kesäpäivää Kirkkonummen Masalassa. Melu-festarit alkoivat yhden maissa ja koko päivän kivoja bändejä kuunneltuamme lähdimme iltamyöhällä tyytyväisinä kohti Helsinkiä. Bändeistä sykähdyttivät erityisesti Off minor, Shivers, Kansantauti (tuttumme bändi jota katsomaan ensisijaisesti tulimme), Marjo Leinonen ja viranomaiset sekä Zacharius Carls Groupin akustinen esitys (bändi jota Hanna kuunteli hulluna 15-vuotiaana).

Tavattiin muutamat kaverit ja oli siistein päivä ikinä.

Minulla (Hannalla) oli päällä ex-mustat ikivanhat farkkuni, joiden takataskuun silitin sateenkaariperhosen, joka oli näytillä muutama postaus sitten. Muutenkin päällä on kavalkadi ikivanhoja vaatteita, sillä teki mieli pukeutua vähän eri tavalla. Paita on Mangosta joltain Tallinnan risteilyltä ja alla on ikivana H&M toppi.



Vähän kuvaa tukasta kun se asettui niin hassusti kun unohdin sen yöksi kiinni.







Hanna ja Penni Minijalka.



Minulla (Virpillä) oli päällä ikivanha toppi Ranskasta. Se on ollut uskollinen kesäpaita, mutta alkaa hiljalleen peittyä reikiin. Shortsit ovat Benettonilta, vanha ostos, josta olen ollut kahtaa mieltä. Toisaalta shortsit itsessään viehättävät minua suuresti, rento leikkaus ja malli ja kiva sininen, toisaalta ne ovat todella vaikeat yhdistää mihinkään: lopputulos on aina jotenkin vähän rekkis makuuni. Hattu on Accesorizesta siltä yhdeltä shoppausreissulta, mistä minun on pitäny tkirjoittaa jo ties kuinka pitkään, mutta mikä on unohtunut. Taustalla näkynyt laukku on isoäitini vanha, johon teetätin olkahihnan, huivi maassa Tallinasta. Jalassa tuona päivänä oli Dinskon gladiaattori-sandaalini. Naama vähän näissä kuvissa punottaa, sen verta hurjaa tuli tanssittua (asiaan vaikuttaa varmaan myös se, että unohdin meikata).



Viuhka on tuliainen jostain.



Ystävä ja Virpin hattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti