perjantai 31. heinäkuuta 2009

Vaatekaapin harventaminen tuottaa tulosta

Eilen oltiin kavereiden kanssa pikniköimässä useammassakin paikassa ja sitten yhdellä keikalla espan puistossa ja vielä illalla Libertéssä kuulemassa Marjo Leinosta ja the Ballsia. Kuinka tuuletettu olo nyt onkaan, kun epäsosiaalisuus on taas hetkeksi tauolla.
Lisäksi olen karsinut yhä vaan lisää vaatekaapistani: kirppikselle lähti 4 hametta ja 1 mekko. Yksi Virpiltä saatu hame lähti palautukseen, äiti sai minulle liian isot upeat mustat kiiltonahkakorkkarit (itseasiassa juuri samant kengät kuin minulla tässä jalassa) ja kaveri mustan silkkitakin/boleron, jossa on kultaisia kirjailuja, sellainen ihana matadorityyppinen.
Niimpä sitten kaapista löytyikin kaikkea säilyttämisen arvoista: tämä valkoinen muhkeakauluksinen yläosa on löydetty Tampereen Radiokirppikseltä aikoja sitten. Nuyt se pääsee todellakin useammin käyttöön, vaikkakaan en tunne itseäni koskaan ihan täysin huolitelluksi väljissä paidoissa, koska omasta mielestäni ylävartaloani kannataa korostaa mieluummin kuin alavartaloa. :) Oikeasti tämä on todella lyhyt mekko, mutta minulla kyllä pituutensa takia todellakin paita. Sen kanssa minulla on omatekemäni musta kellohame ja punaiset Clarksin lempikorkkarit. Korvissa jotkut randomkorvikset.

5 kommenttia:

 1. Sulla on upea "vanhanajan glamour"- tyyli! :) Tuo paita on ihana. Kävin myös vakoilemassa vanhaa blogiasi ja ihastuin siihen tekemääsi paljettimekkoon. Voisitko siitä laittaa jotain tarkempaa kuvaa vielä valmiina, jos satut omistamaan sen mekon vielä? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tietenkin omistan vielä, ihan helpolla en pistä menemään puolen vuoden työtä. :) Paljettimekko on tosin nyt vähän tauolla, koska yhdet kuvioista ovat purkaantuneet hieman. Odottaa kokoon parsimistaan ja sitten se tulee kyllä olemaan käytössä taas. Josikin varmaan aika pitkän ajan päästä...

  VastaaPoista
 3. Oh. Etsin Googlen kuvahaulla ideoita hääpukuani varten ja sieltä löytyi kuva tästä blogista. "Näyttää ihan Hannalta!" Ja Virpikin vielä. Hauskaa. :)

  T. Anni

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että päädyit eksymään tänne :D

  VastaaPoista