sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Viime torstaita ja shoppauslakon hautajaiset for life


Tässä siis kuvaa torstaipäivän asusta. Päälläni on rakastamani hame, jonka olen ostanut kirppikseltä ehkäpä kolmisen vuotta sitten. Käyttökertoja tälle on kuitenkin kertynyt tasan 3, koska tätä on jotenkin aika vaikea yhdistellä. Muun muassa tämän hameen kohdalla muuten harmittaa, etten aikoinani ostanut H&M:ltä tämän hameen värisiä sukkahousuja, koska ne olisivat mielettömät niin monen jutun kanssa... Varsinkin kun tuo alin raita on täsmälleen sen värinen, ja mustien sukkahousujen ja yläosan kanssa tuo näyttää jotenkin halvalta ja yhteensopimattomalta.
Paita on Zarasta. Siinä on alla ikäänkuin toppi ja sitten se sidotaan rinnan alta. Koska ne roikkumaan jäävät osaset eivät oikein sopineet hulmuhelmojen kanssa, taiteilin ne kankaan alle.
Jalassa vaihteeksi Camperit. Huoh!

Yritin saada kuvaa myös 20-vuotislahjaksi saamistani korviksista, jotka on hankittu vanhoja koruja myyvästä liikkeestä.

Sitten vähän kama-asiaa, surkeahkolla kuvalla, mutta katsokaa minkä silitin kiinni farkkuihini! Jotenkin nolo, mutta ah niin hieno. :D

Sitten shoppailua. En vaan osannut vastustaa tätä. Upea upea upea takkini! Omatunto soimaa varmaan ensi vuonnakin, mutta ei voi mitään. Zarasta, 60 euroa. <3 Tarvitsin tai "tarvitsin" valkoista t-paitaa kesäksi, kun en sellaista yhtään omistanut. H&M:ltä lähti sitten tämä 5 euron t-paita. Ja tykkään tästä mielettömästi, koska kangas meleeraa niin kauniisti läpinäkyvään. Olen käyttänyt tätä jo vaikka kuinka. Jotain asukuvaa tulee varmaan joskus, nyt se on pyykissä.

Kirppiksellä sitten törmäsin tähän Nanson kesämekkoon. Ei ollut sovitusmahdollisuutta ja tämä oli sitten päällä vähän erilainen kuin henkarissa, joten katsellaan. Sinänsähän 50 mekon kokoelmani ei olisi enää tarvinnut lisäystä, mutta minkäs sitä voi itselleen... Maksoin tästä vielä 15 euroa, mutta laputkin oli paikallaan niin en kehdannut jäkättää myyjälle.3 kommenttia:

  1. Jostain syystä blogspot halusi lisätä jotain omaa tekstiä väliin enkä saa sitä nyt poistettua. :<

    VastaaPoista
  2. Jee, opin korjaaman sen html-jutun virpi!! Muistuta niin opetan sullekin. :D

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista