torstai 9. heinäkuuta 2009

Puutarhajuhlat espoossa

Viime lauantaina lähdimme Espooseen puutarhajuhliin. Vietettiin leppoisa tai vähän vähemmän leppoisa ilta. Saunottiin muun muassa. Sää ei tosin ihan kompannut uintireissua, mutta korvaavaa tekemistä onneksi keksittiin. Tässä vähän asua.


Itselläni on päällä kummitätini vanha yo-mekko 70-luvulta. Hän oli siivonnut kellariaan niin sain tämän kuukausi pari sitten. Tykkään pitää toisten vanhoja vaatteita, joista tiedän, missä niitä on käytetty joten arvatenkin pidän tästä vaikkakin nuo vaihtelevat ruusukuviot ovatkin ehkä vähän sekavia. Siksi kaksi kuvaa, nurmella ruususet ovat elementissään mutta seinä oli vähän parepi miljöö minusta tämän mekon kannalta.


Tässä vähän kuvaa helmasta. Harmi, ettei toinen ruusuprintti näy, se on nimittäin oma lempparini näistä kahdesta. Korkkarit on You know shoesin, jotka on ostettu entiseltä työpaikaltani. Minulla on nämä myös mustina ja samppanjanvärisinä. (hupsista)Tässä vielä perus huulipuna jota aina käytän. Tämä on se Macin aan joku (taisi olla numeroltaan joku a77 tms) kirkkaanpunainen, jota näkyy muutamalla muullakin blogeissa. Ostin sen siksi, että se näytti juuri etsimältäni kirkkaanpunaiselta muilla. Itselläni on kuitenkin niin siniset huulet, että ei tämäkään ole vielä ihan tarpeeksi oranssi jotta tulos olisi oikeasti räiskyvän kirkkaanpunainen...
Minulla oli päällä Leen harmaat farkut mallia norma. Aika mainiot, takaa korkeat, edestä matalat :) Paita on hankittu Nafnafista ja se on minun superkesäpaitani, eli pistän sen päälle aina kun haluan kokea kesää. Tällä kertaa sää ei ihan lähtenyt paidan fiiliksiin mukaan, mutta yrittänyttä ei laiteta :D Paita on ihana, mutta kärsii sekin empirelinjan tyypillisestä ongelmasta, eli liian pienestä rinta-kaistaleesta. Helma myös pussittuu vähän hassusti... Mutta hihat ja kauluaukon kaunis reunusta korvaavat kaiken <3 Korut ovat henkkamaukalta, ja kengät nuo samat vanhat viimeisiään vetelevät biancot.

Ja takkikin halusi tulla kuvatuksi :) Tämä on n. 5 vuotta sitten UFF:ilta tehty löytö, joka on palvellut minua oikein uskollisesti: tämä käy ihan kaiken kanssa. Hiha tosin pitäisi korjata, se on olut rikki hankkimisesta saakka... Ja kuvasta ei taida näkyä, mutta takin mustalla pohjalla on siis pienen pieniä valkoisia pilkkuja.

Tarkempi kuva koruista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti